JULIA KARLSSON

Två veckor senare efter hemkomsten

Jag har precis börjat landa i att faktiskt komma hem. Att gå på gatorna hemma, åka bussarna och precis kommit tillbaka till jobbet. Allt känns så bra här hemma, men jag saknar Tanzania varje dag. Jag har inte ord för hur glad jag är över att jag tog steget och uppfyllde en av mina största drömmar. Att något jag drömt om i flera år, i stort sätt hela mitt liv, längtat efter. Jag uppskattar varje liten sak här hemma tack vare allt jag fick uppleva där borta. Jag är så tacksam över allt och inser vad jag faktiskt värderar i livet. 

Nu har jag varit hemma två veckor. Hunnit catcha up med livet. Samtidigt som jag varje dag får se hur det går för barnen och de andra volontärerna i Tanzania, samma plats som varit mitt hem under de senaste två månaderna. För mig, så var det mitt hem som var helt annorlunda från det i Sverige men ändå helt underbart. Det fanns en kall dusch, en annan säng men att kalla det för hemma var helt naturligt. 

Jag måste också passa på att tacka er alla som varit med och bidragit med insamlingen, vilken skillnad! Nu har huset snart färdigställts och det blir bättre för alla barnen. 

Jag har haft världens bästa två månader.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas