JULIA KARLSSON

Resultat av insamlingen i Tanzania

Alltså ser ni? De här barnen som står på denna balkong, var de som fick min tid i Tanzania till den bästa någonsin. De här barnen blev min nya familj, de betyder så mycket för mig och de är världens finaste. Det är svårt att hitta den kloka och givmilda blicken som finns hos dessa barn, i barn som lever i Sverige. För dessa barn vet vad livet innebär. De är en familj bestående av ett par Collins och Pamela som öppnade sitt egna hemför tjugo barn som på ett eller annat sätt inte har några föräldrar. Antingen har deras föräldrar inte råd att försörja dem eller så har de gått bort. Om dessa barn hade fått komma till Sverige, där förutsättningarna ser bättre ut, hade alla gjort stora saker. De har drömmar och de har hjärtan av guld. Mina underbara hjältar. 

På plats har de andra volontärerna nu tagit bilder på det färdigställda huset som jag var en del av att starta upp. Men vi har inte kunnat gjort det utan all hjälp från Sverige. Ni är helt fantastiska som skänkt pengar till vår insamling till dessa barn. Barnen fick dela sängar och vissa fick sova på madrasser på golvet pågrund av sådant litet utrymme. De hade ingen trygg plats att leka på då detta hus var enbart betong grund när jag anlände till Tanzania. Nu har huset blivit färdigt, även stenplattor ligger över hela gården för att underlätta för barnen. En helt ny vattentank ska installeras på detta hus så de får god tillgång till vatten.

Jag är så tacksam för att jag fick träffa dessa barn och ungdomar. Jag gråter nu när jag skriver för att jag saknar dem varje dag, så det gör ont i mig. Ni är värda all lycka i världen och jag hoppas att genom den hjälp jag försökt ge er, så får ni det bättre. Nu är huset färdigt, och ni förtjänar det. Så himla mycket. Om jag kunde, skulle jag ge er allt. Allt jag bara har. För ni är värda mer än så. Ni är värda mer än allt. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas