JULIA KARLSSON

Måndagen den tjugofjärde oktober

Kom precis hem från jobbet efter att enbart ha jobbat i fyra timmar. Det var så himla lugnt idag, såhär en dag innan löning, så därför fick jag gå hem tidigare. Hade ändå en del att ta tag i här hemma, som jag nu är fullt upp i. Jag ska städa litegrann och göra en del ärenden. 

Helgen har varit jättehärlig, var dock alldeles för dålig på att ta kort så dessa bilder är från tidigare helger. Jag åkte iallafall och mötte upp Elin tidigt på lördag morgon för att hänga med henne på några visningar på två lägenheter. Sen åkte vi till donken för att hälsa på Stina som jobbade och det var så härligt att hänga med dem igen.
Efter det tog jag bilen ut till Simon, där vi hängde hos honom hela kvällen. Åkte en snabbis in till IKEA för att köpa en lampa till hans rum då jag klagat så mycket om att hans belysning är så dålig.. Hehe. Det blev jättefint med lampan vi köpte och på vägen hem köpte vi med oss Subway och även en stor godispåse från Bon-bon. 

Dagen efter hängde vi i sängen hela dagen, bokstavligen. Inte förns klockan fyra på eftermiddagen gick vi upp för att äta litegrann för att sedan glida in till stan för att kika på bio. Deepwater Horizon hette filmen och den var bra! Inte värsta värsting filmen, men ändå sevärd. 

Nu ska jag ta och städa undan lite i mitt rum. 
Puss & kram.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas