JULIA KARLSSON

Det blir vad man gör det till

För vardagen flyter på och jag är i full gång med allt som livet har att erbjuda. Redan första helgen som jag kom hem till Sverige tog jag, min syster, min morfar och mamma en tripp till Borås för att hälsa på lite släktingar. Höstfärgerna pryder Sverige nu i oktober och det är svårt att inte njuta för mycket nu innan löven faller ner från träden. Jag och min syster åkte i en bil och det är svårt att hitta ett lika trevligt sällskap som henne under en fem timmars bilresa. Världens bästa syster. 

Den fantastiska familjen som vi bodde hos, Maria och Niklas, har tre underbara hundar och även deras barn är så himlans goa. Så det var verkligen supertrevligt att hälsa på dem då det var ett år sedan sist för min del. 

För mig är träningen också igång, vilket känns underbart att få ta upp den igen. Några pass har jag befunnit mig på, bland annat zumba som jag också ska åka iväg på ikväll. Annars är det gött att få lyfta lite skrot igen, en av mina favorithobbys konstigt nog. Har också kunnat träffa alla som jag saknat så mycket när jag var borta, alla vänner, Simon och familjen. Ja, ofta kommer jag på mig själv med att le extra mycket bara för att alla människor är så fina i min omgivning. 

Och vet ni vad? Ibland är det bara nödvändigt att ta en paus från allt ibland. För efter denna två månaders långa paus så är det fantastiskt roligt att vara tillbaka på jobbet. Fy tusan så kul det är, ni anar inte. Att enbart jobba heltid nu, under dagtid gör allt så mycket bekvämare då det får mig att känna mig som jag faktiskt har ett liv utanför jobbet också. Sen är det ett plus att man har världens roligaste kollegor att jobba med också! Ska på utbildning snart igen, lära mig ännu mera och ja, jobbet flyter bara på. Jag är så glad att jag tog beslutet att stanna kvar!

Nu är klockan slagen för att springa till bussen. Önska mig lycka till på mitt zumba pass med Ines & Nellie. Vi ska mötas i stan över en kaffe först, som jag sett fram emot att träffa mina tjejer. 

Puss & kram!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas