JULIA KARLSSON

Mitt i påsklovet

Jag har under de senaste dagarna försökt få detta blogginlägg publicerat, men varje gång jag försökt, har något problem uppstått. Antingen var det tiden som rann iväg så jag inte hann klart eller så krånglade dator/internet. Men nu, äntligen, ska ni få ta del av mina senaste dagar! 

Förra helgen bestod av jobb varvat med lite roligheter. Jag jobbade långa och jobbiga pass över helgen, men sedan på kvällarna träffade jag mina härliga vänner. En spontan utgång på skärtorsdagen och myshäng en kväll hemma hos Linn gjorde veckan mycket bättre. 
I söndags vaknade jag hemma hos Linn, tyvärr med halsont. Vi tog en tripp till Gränby där jag fick med mig lite härliga underkläder. Jag försökte sedan vila upp mig ordentligt efter det genom att bara ta det lugnt den kvällen. För på måndagen var det dags, den dag vi studenter har väntat lite extra på. Avgång för studentkryssning! Jag hade fantastiska 24 timmar med de bästa, fyfan vad jag är glad över att jag ska ta studenten med just dessa människor för det kommer bli så himla roligt!
Det enda tråkiga med studentkryssningarna var det som skedde under kryssning nummer två, där en flicka anmälde en gruppvåldtäkt ombord. Fan så hemskt det ska vara att tjejer aldrig ska kunna gå säkra med sina egna kroppar. Och helt sjukt att folk inte kan förstå att ett nej, alltid är ett nej! 
Jag hoppas verkligen att dessa killar som var den bakomliggande orsaken bakom våldtäkten, får det straffet de förtjänar, för fyfan ni är så vidriga.. Jag skänker också alla tankar till flickan som blev drabbad, du förtjänar all kärlek i hela världen. 

Väl hemma efter min egna kryssning så dog jag i min säng, vaknade upp dagen efter ännu mer död pågrund av att en förkylning tagit över mig helt och hållet. Sov, vilade, kollade film och åt glass var vad min onsdag bestod av helt enkelt. Så det kan vara! 

Idag tog jag en tur med min älskade mamma till Gränby centrum vilket var jättemysigt. Även fast jag fortfarande var förkyld, ville jag inte att det skulle förstöra något, så vi hade en härlig dag. Längesedan jag umgicks med min mamma en heldag sådär, men en sak är säker och det är att hon är världens bästa mamma. Punkt slut. 

Nu ska jag och hon ta oss en titt på en film med lite godis. Ett bra avslut på denna dag!
Imorgon är det dags för lite jobb igen, det enda passet jag har denna vecka. Ska försöka få lite andra vettiga saker gjort också, så som plugg och några ärenden. Får se hur det går med det! 

Ha en bra kväll mina fina läsare, 
puss & kram!

En solig skärtorsdag

Glad påsk på er! Jag vaknade idag på skärtorsdagen med ett strålande humör, efter att ha laddat upp energi under gårdagens kväll. Skoldagen var oerhört tuff, timmarna gick så fruktansvärt långsamt och jag hade ingen ork till något. Men vi fick sluta två timmar tidigare och därför tog jag en fika med Maja, Nellie och Linn.
Jag har sagt det förut, men wow vad dessa människor kan få mig på så mycket bättre humör! För bara genom att få vara med dem, prata om allt möjligt och bara vara på ett fik (inkluderat en kladdkaka och vaniljlatte) så mådde jag genast mycket bättre. 

Efter det åkte jag hemåt där jag direkt satte mig ned i soffan tillsammans med mamma för att planera lite inför studenten och sommaren. Detta gjorde mig också med pepp på livet, för gud så mycket roligt jag har framför mig! Helt sinnessjukt. 
Efter det bjöd morfar på våfflor och sedan la vi oss i soffan framför en film. Så jag tog det bara lugnt denna kväll, utan en massa måsten bara för att ladda på med lite energi. 

Det resulterade i att jag vaknade utvilad och pigg denna morgon runt klockan 10. Jag klev upp direkt och insåg att det var sol ute, så klädde direkt på mig lite träningskläder, bland annat min dösnygga sport-bh för att ta en promenad. Så tog en tur på cirka 45 minuter för att sedan sitta här med datorn framför mig samtidigt som jag äter lunch. 

Jag har äntligen gått på påsklov så ikväll jobbar jag 17-23.30, imorgon 12-22 och på lördag 10-20. Rätt maffiga pass, men så värt det pågrund av att det är röda dagar vilket innebär lite mer lön. Hemma brukar vi inte fira så mycket påsk förutom att pynta lite lätt och käka lite ägg, därför passar jag på att jobba lite extra när jag kan. 

Hoppas ni får en bra påsk, 
puss & kram!

 

Tisdagen den tjugoandra mars

Hej mina godingar! Jag sitter just nu i skolan där vi har filosofi lektion som är den andra för dagen. Efter detta blir det svenska och sedan är det slut klockan 16.30 för dagen. En helt vanlig tisdag i skolan där allt bara flyter på automatiskt plus en god lunch också vilket bara är en plus i kanten. 

Efter skolan har jag jobb 17-23.30 vilket är lite segt, men har ändå inget annat för mig så varför inte tjäna lite extra pengar sådär. Också så roliga människor som brukar vara på jobbet vilket bara gör det ännu roligare. Så det är helt enkelt en helt normal tisdag som jag är mitt i just nu.

Imorgon är det sista dagen i skolan innan vi får påsklov. SÅ skönt, jag dör hur skönt det kommer bli. För jag har bara ett pass den veckan men massa andra saker som är roliga, därför ska det bli så härligt. Ska vila upp mig ordentligt och sen efter det, ja då är det inte alls lång tid kvar tills vi slutar skolan helt. 

Puss & kram. 

Tankar om min framtid

Jag har pratat mycket om vad som ska hända inom det närmsta halvåret, med mina inplanerade resor och studenten som väntar. Men fick frågor om min framtid här på bloggen efter det för ett litet tag sedan vilket gjorde mig glad. Jag har också fått sådan fruktansvärt bra respons när jag berättat om min resa till Tanzania, att folk vill veta mer och följa min planering inför samt hela vistelsen i sig. Jag fick också frågan om vart jag ser mig själv om 10-15 år från nu, så tack för frågorna!

Faktum är, att jag endast har detta halvår med planerade saker och helt klara saker att göra. Det har varit min vardag att alltid gå i skolan nu i 12 år, sedan plötsligt blir det annorlunda efter studenten och framtiden ligger plötsligt helt vidöppen. Jag kan bestämma helt själv, exakt vad jag vill, vilket både är skrämmande men också en av de sakerna jag ser mest fram emot när jag tar studenten. Nu är det hårdkörning med plugg och jobb fram till maj månad ungefär, jag jobbar cirka 30 timmar per vecka, ibland mer och ibland mindre, samtidigt som jag har höga ambitioner i skolan. Båda gör jag bara för att jag ska kunna sätta igång med mina drömmar så fort jag går ut skolan, för jag har redan gjort grunden för det istället för att börja helt från början.

 

kunna sätta igång med mina drömmar så fort jag går ut skolan, för jag har redan gjort grunden för det istället för att börja helt från början.

En resa till Grekland efter studenten väntar tillsammans med bästa Nellie och Ines. Längtar så mycket!

I augusti bär det av till Tanzania vilket är helt sjukt svårt för mig att förstå. Jag är hemma i ordentlig tid inför hösten, precis i början av oktober.

När jag kommer hem har jag faktiskt ingen som helst aning vad som väntar men självklart har jag några alternativ i tanken.

Eftersom jag kommer hem mitt i terminen kommer jag inte kunna börja plugga pågrund av att det är försent. Jag kommer nog inte heller ha någon ork till det.

Jag planerar nog då att jobba de sista månaderna som är kvar på året, troligtvis på mitt nuvarande jobb på Mcdonalds då jag kommer ha chanser till att få ihop bra med timmar där.

Jag vet att jag vill plugga på universitet, exakt vilket program och så, det vet jag inte riktigt än. Jag vill arbeta med människor och läsa något som verkligen intresserar mig men som samtidigt leder till bra jobb inom det jag vill bli. Men pluggandet kommer nog få vänta.

Det jag planerar för 2017 och 2018 är att göra det som jag ser som ett av mina stora livsmål och ni som känner mig, ni vet precis vad det är.

Japp, att resa. Jag funderar på att antingen studera utomlands, utbilda mig till reseledare och arbeta som det in några år. Varför inte både och?

Det är än så länge väldigt oklart som sagt, men jag vet att jag måste passa på nu när jag är ung och kan göra precis vad jag vill. Det känns som om jag är skapad till att utforska och se nya platser. När jag reser, planerar mina resor och gör allt som har med resor att göra, byggs en helt otrolig känsla upp inom mig. Den är obeskrivlig, men den gör mig så lycklig. Det finns inget som går att mäta med den här känslan, den vill jag uppleva hela tiden och det planerar jag att göra i min framtid. Därför blir jag mer och mer inne på spåret som reseledare eller liknande, några år innan jag bestämmer mig helt om vad jag vill bli.

Efter mina år på resande fot, planerar jag att studera vidare på universitet till att bli något som handlar om människan och dess beteende. Vad det blir, vet jag som sagt inte än, men jag är helt hundra på att det är något som jag kommer tycka är så kul. Jag kommer aldrig tvinga mig själv att arbeta med eller utbilda mig till något som jag själv känner är halvdant. Jag värderar min egen lycka och drivkraft väldigt högt, så är helt säker på att jag vill fortsätta göra det.

Jag har funderat på att bli egen företagare också, för jag älskar rollen att vara den som bestämmer. Jag vill ha den i framtida arbete och jag är ett kontrollfreak vilket gör att jag alltid vill göra sakerna själv. Att då bygga upp ett eget företag som är baserat på mig själv, uppfyller allt detta. Jag älskar utmaningar också, så varför inte testa på detta som anses vara en enorm utmaning?

 

Om cirka 10-15 år, ser jag mig själv som en stark kvinna och förhoppningsvis mamma samt fru. Förutom att upptäcka världen, så har jag även två saker till på mina livsmål. Att gifta mig och skaffa min egna familj. För mig har familj alltid varit så viktigt, därför vill jag fortsätta bygga upp en stadig familj som är min egen. Men bara för att jag vill detta, vill jag inte leva ett "normalt" liv. Jag vill inte fastna någonstans, utan hela tiden se vad jag kan förbättra och därmed alltid se till att mitt liv ska vara fridfullt för mig. Det är en jätteviktig sak jag känner om min framtid, att oavsett vart jag befinner mig så ska jag leva det fullt ut med all glädje jag har.

 

 

 

Det är så roligt att vara på topp

Så roligt att jag nu ligger i min säng, helt slut i både kropp och knopp men är ändå motiverad på något vis. Jag har haft en period som har gått lite upp och ned pågrund av mycket saker som händer runt omkring mig. Mycket jobb, en flytt, skola och mycket annat som bara spökat i mitt huvud. Jag har ändå kämpat mig igenom det för att jag bestämt mig för att klara av det varje morgon när jag vaknat. Men det har varit tufft, det måste jag erkänna. 
Men nu känns det som om livet på något vis börjar ta sig samman och saker börjar ordna sig. Jag har fortfarande lika mycket på gång, som skola och jobb. Men det känns som om jag blivit bättre på att ta vara på de stunder där jag tankar energi för att kunna ta tag i alla utmaningar. Så jag är i nuläget så jäkla glad på något vis, att jag bara vill köra ännu hårdare och göra det jag är bra på. Jag har fått bra resultat på senaste tiden, som visat sig på olika sätt. Det är oftast dessa stunder som gör mitt tuffa schema, så värt. För efter att se framför mig hur mycket mitt slit belönar sig, det är en oslagbar känsla. 

Gårdagen var en väldigt bra dag. Den började i skolan klockan 8 efter ett antal timmar för lite i sömn. Men jag tog mig upp ändå, gjorde det jag skulle i skolan för att sedan gå tillsammans med Nellie för att förbereda Majas födelsedagspresent. Maja fyller 19 år så vi överraskade henne med en tårta gjord av cheeseburgare bara för att hon älskar dem. Hon är så värd det, bästa Maja. 

Efter det åkte jag hem och sov någon timme för att sedan återigen ta mig in till stan för lite mer födelsedagsfirande. Det är kvällar som dessa som det slår mig hur fina människor jag har i min närhet och hur glad jag är att jag har dem. För att jag får energi från att vara med dessa människor, de ger mig energi och lyfter mig, precis så som vänner ska göra. Vi hängde på Taco Bar ett litet tag för att sedan ta oss vidare till Unico där vi drack lite drinkar. Därefter tog vi oss till Birger för utgång. 
Som vanligt, en väldigt härlig kväll med de bästa människorna i världen! Grattis till bästa Maja och tack till er alla för att ni är en del av det som ger mig glädje. 

Hela lördagen stod jag på jobbet 10-19 och nu ligger jag i sängen efter dessa timmar på jobbet. Klockan är 21 på kvällen och jag ska ta det lugnt hela kvällen. Imorgon börjar jag sent för att jag jobbar kväll, 14.30-23.30 så det ska bli skönt med sovmorgon! 

Hoppas ni har haft en bra helg och fortsätter ha det!
Puss & kram. 

Välkommen våren

Hej på er! I nuläget sitter jag på skolans terass i solen tillsammans med de bästa klassisarna. Jag har precis fått reda på vilken uppsats jag ska opponera på nu i gymnasiearbetet och jag är nöjd med det. Nu är det inte långt kvar i skolan och jag räknar ned dagarna tills studenten kommer. Jag försöker på riktigt bara överleva vardagen med allt jobb och allt plugg medan jag njuter av alla de små goda stunderna. I dagsläget räddar verkligen mina vänner och min familj mig, för herregud vad glad jag är för dem. Också solen värmer med sina strålar, man märker verkligen att humöret förändras i och med att solen kommer!

Jag hoppas att tiden och livet bara flyter på, för det behöver jag i nuläget. Påsklovet väntar runt hörnet och jag känner bara hur skönt det kommer bli att ha endast roliga saker som väntar, inga krav och inget annat. 

Puss & kram. 

Bloggare för varenda unge

Kämpa för varenda unge!

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över. Jag har valt att bli bloggare för varenda unge nu inför min volontärresa i Tanzania, där jag själv ska åka ner till landet för att hjälpa barnen där så gott jag kan. 

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad. Allt detta är möjligt!

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att bli bloggare för varenda unge som jag, twittra eller "facebooka" om barns rättigheter.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet. Du kan göra större skillnad än du tror.

Tisdag femtonde mars


Hej på er och jag ber om ursäkt för mitt lilla uppehåll här på bloggen. 
Jag har haft fullt upp med allt som har hänt då det både är mycket i skolan, jag har varit med mina vänner men också jobbat en hel del. Förra veckan var det sol på himlen vilket gjorde att det verkligen kändes som att våren verkligen var påväg! Vi hängde lite på terassen och gled runt i solglasögon. 

Även om solen inte har varit på himlen i början av denna vecka, så har den börjat bra ändå. Igår så hade jag skola där Internet inte fungerade vilket gjorde att lektionerna blev inställda i början av dagen. Då passade vi på att ta en fika på Waynes och efter det hängde vi på bildlektionen eftersom Internet inte behövs då. Därefter satt jag kvar i skolan för att skriva klart min naturkunskap uppsats vilket gick bra. Efter det tog jag mig till Mcdonalds Forum för att möta upp de bästa kollegorna i världen. Eftermiddagen bjöd på middag och möte med jobbet vilket var otroligt trevligt bara för att jag jobbar tillsammans med de bästa!
Det var en väldigt bra dag ändå fast jag var helt slut när jag kom hem. 

Nu sitter jag i skolan och har filosofi. Idag är det bara en dag som innebär plugg tyvärr men så är det ibland. Annars bjuder veckan på roligheter.
Jag har också en väldigt rolig nyhet som jag ska presentera i ett kommande inlägg samt svara på några frågor jag fått! Så det kommer inlägg om allt detta inom kort. 
Så håll bloggen uppdaterad, 

puss & kram. 

Torsdagen den tionde mars

Det är torsdag och jag ska alldeles snart åka iväg till jobbet för ett pass på cirka 5,5h. När jag kom hem, låg det ett paket från Nelly som väntade på mig, så jag var tvungen att riva upp det. Det gjorde min dag, efter att ha kämpat mig upp ur sängen imorse trots att jag sovit cirka 12 timmar, så var det så roligt att paketet hade kommit. 
Det innehöll det sjukt snygga setet ovanför, örhängena samt solglasögonen och allt var helt perfekt. Materiell lycka, javisst. 
Nu kokar jag lite spaghetti som ska bli min middag innan jobbet, sedan åka iväg med min pärla till jobbet för att spendera resten av kvällen där. Helt slut i kroppen, sinnet och i allt ja. Men men, det är bara kämpa på för nu närmar sig påsklovet med stormsteg! 

Hoppas ni har haft en bra torsdag!
Puss & kram. 

Motivation: Skillnaden mellan de som når framgång och inte

När jag läste citatet ovanför insåg jag direkt hur väl det stämde in på mig. Jag är en expert på att ta på mig för mycket ansvar över saker, göra saker i min vardag och pressa mig själv till det yttersta. Det är en egenskap jag är stolt över, det gör att jag kan prestera när det väl gäller och alltid leverera ett resultat. Dessa egenskaper har lönat sig i mitt liv helt enkelt och det är jag glad över. 

Men när jag ständigt får höra hur jag borde ta det mer lugnt istället för att fortsätta pressa mig själv så mycket, då börjar jag fundera på vad stress egentligen innebär. Jag kan hålla med om att jag ibland faktiskt tar på mig för mycket än vad som egentligen är bra för min hälsa. Att jag ofta väljer för lite sömn för att kunna stå de där extra timmarna på jobbet eller spendera mer tid framför datorn för att få klart det sista på några skoluppgifter. Men ja, det är val jag tar under vissa perioder i livet just nu. Jag får ofta frågan: Är det värt det?

För mig innebär alla timmar ståendes på mitt jobb något mycket större. Mitt jobb är min möjlighet till att göra det jag vill, det vill säga resa. Det är något jag drömmer om och därför väljer jag att spendera dessa timmar på jobbet. För när jag får uppleva mina resor, kommer det vara så jävla värt det. Jag brinner för människan och dess beteende, det är något jag är så säker på att jag kommer arbeta med i framtiden. Därför är det värt att lägga ned den där extra tiden på alla skoluppgifter, för att det kommer leda till något så mycket bättre. 

För jag har passioner, ambitioner och drömmar. Det har alla människor. 
Men det som skiljer sig mellan den person som faktiskt uppfyller dem och inte, det är viljan att ta sig dit.
För jag tror verkligen på att inget är omöjligt så länge man vill klara av det, resan dit kan bara vara väldigt tuff. 
För ja, det är tufft att uppnå målen i sitt liv. Men jag tror på att framgång når man via självdisciplin, självrespekt och lite jävlar anamma. 

Det är vad jag har och därför vet jag med säkerhet att jag kommer uppnå mina passioner, ambitioner och drömmar. 
Så vafan, ta dig upp ur sängen på morgonen och klä på dig det största leendet du äger. Se dig själv i spegeln och var tacksam över det du åstadkommit hittills. Ta dig an utmaningarna dagen har att erbjuda. Ge inte upp och var ditt bästa jag, varje sekund och varje minut. Varje steg du tar framåt, är ett steg mot framgång. Så fortsätt gå, då kommer du komma långt.  

En måndag som denna

Hej på er! Jag vaknade imorse med dubbel otur. En halsont som var rejäl plus mensvärk som dödade mig vilket resulterade i att jag stannade hemma från skolan idag. Gjorde istället en massa plugg tillsammans med en godispåse och fick väldigt mycket gjort inför UF-mässan som är på onsdag och inom filosofin som jag har prov på imorgon. Idag är det också en speciell dag för min mormor fyller 70 år! 
Därför åkte vi in till stan på kvällen för firande av henne på restaurang där jag passade på att tröstäta en god pizza efter att ha mått dåligt hela dagen. Nu ska jag sätta mig med lite mer plugg då jag har både en svenska inlämning och en engelska inlämning som väntar. 

Hoppas ni har haft en bra måndag!
Puss & kram. 

Återigen en bra helg


När jag sitter en söndagskväll med ett leende på läpparna, ja då har det varit en bra vecka. Jag fattar inte att den har gått förbi nu efter att ha spenderat cirka 50 timmar på jobbet plus heltid i skolan. Så på lördagskvällen stämplade jag välförtjänt ut från jobbet klockan 20 för att direkt åka hem en snabbis för att byta om. Sedan hämtade jag upp Ines på hennes jobb för att ta en trip ut till Heby där Nellie bor. Där bjöd kvällen på roligheter, vin, dans och skratt. Ja, man vet att en kväll med tjejerna sviker aldrig. 

Idag åkte jag hemåt vid lunchtid, köpte med mig Max hem till mamma och mig för att sedan syssla lite med flytten. Nu har jag äntligen fått ordning på alla mina saker och känner att jag kommer stormtrivas i mitt nya rum! Även om garderoben var lite för liten för alla mina kläder..

Nu kollar jag på "How to get away with murder" för att sedan sova inför en helt ny vecka. 
Hoppas ni har haft en bra helg!
Puss & kram.

Igång med förberedelserna inför Tanzania


Hej på er! 
Jag är mitt uppe i några gråa dagar där tiden är fullproppad av skola och jobb. Precis som bilden till höger visar, där domkyrkans torn är täckta av dimma, så känns mina dagar också. Jag lever i en slags dimma där jag bara kör på, något som denna krävande vecka begär. Men idag är det äntligen fredag och veckan lider mot sitt slut. Det innebär helg och nu på söndag är min första lediga dag vilket ska bli så skönt. Jag har alltså inte haft en lugn stund innan dess, då skolan är 8-14 och jobbet 14.30-23.30. Försökt hunnit med lite socialt liv och plugg i skolan vilket jag tackar mina vänner för. 

Idag är det återigen ett pass efter skolan, men vet ni vad, det gör inget! För idag är jag så sjukt motiverad till att jobba eftersom jag nu har insett att det jag jobbar för, börjar visa sig i mitt liv. Med detta menar jag självklart alla mina resor jag har inplanerade. Jag har beställt hem lite kläder till Grekland, fortsatt kolla på boende samt roliga saker att göra. Men det som verkligen är helt sjukt, är att alla förberedelser inför Tanzania resan har påbörjats! 

Den här veckan har jag tagit totalt fyra vaccin, Hepatit A & B, Gula Febern och Tuberkulos. Jag är inte specifikt rädd för sprutor, men att ta såhär många på en och samma gång var faktiskt lite jobbigt. Mer vaccin ska tas några veckor innan avresa. Att jag nu har tagit dessa sprutor betyder att resan som jag drömt om i tre år, nu är så fruktansvärt nära! Helt sinnessjukt. 
Jag har också bokat flygbiljetter, safari och min utflykt till Kilimanjaro.
Förstår ni? Det händer verkligen nu. Jag ska åka i augusti, det händer verkligen! 

Första mars tvåtusensexton

Så var mars månad igång vilket visade sig i sol på himlen. Jag gick i skolan under dagen där det var en relativt seg dag. Efter skolan följde bästa Nellie med mig till vaccinbyrån där jag påbörjade min vaccination inför Tanzania. Woho, nu är jag igång! 
Efter det gick vi vidare till frisören där vi mötte upp Linn och Ines för att hon skulle klippa sig. Efter det tog vi en sväng till Stationen för en fika och varsitt glas rosé. Där satte vi oss i solen, låtsades att det var vår och hade en härlig stund. 

Jag gled hem efter det för att fortsätta hålla på med flytten som vi är mitt uppe i. Var äntligen ledig från jobb efter att ha jobbat tre dagar i rad och nu har fyra dagar i rad med jobb framför mig. 40 timmar totalt denna vecka, jobbigt men så värt det. Cash is king. 

Hoppas att ni har haft en bra dag!
Puss & kram. 

 

Upp