JULIA KARLSSON

Kvar att fixa inför Tanzania

Nu är det inte långt kvar tills jag försvinner från Sverige i ungefär två månader. En sådan lång resa som också inte enbart är semester, kräver en hel del planering. Det är ingen vanlig resa jag ska på eftersom jag åker som volontär. Jag ska bo med lokalbefolkningen, bestiga ett berg och arbeta vilket innebär en annan packning och förberedelse än en vanlig semester. Jag har fixat en del, så som vaccin och betalning av en del saker. Men det är en hel del kvar. 

 

- Inköp av kläder: I Tanzania är det helt annorlunda kultur än i Sverige. Därför behöver jag som besökare anpassa mig efter det. Bland annat, med respekt för deras kultur och religion, får jag inte bära linnen eller shorts under arbetstid. Därför behöver jag köpa en del kläder som inte blir för varma men samtidigt täcker axlar och knän. 

 

- Inköp av backpacking ryggsäckar: Jag behöver köpa dessa som ska vara de enda väskorna jag kommer ha med mig. De är helt enkelt smidigast att ta med sig på den sorten av resa jag ska göra. Jag behöver en stor med all grundpackning och en liten till övriga utflykter samt handbagage.

 

- Inköp av vandrarutrustning: En av dessa sju veckor som jag befinner mig i Tanzania, kommer jag spendera på ett berg. Jag kommer alltså vandra i en hel vecka vilket gör att jag behöver en hel del utrustning. Bland annat kläder och kängor.  

- Avbeställningsskydd: Ja, även om jag är helt 100 procent säker på att jag vill åka och inte kommer att ändra mig, så behöver jag fixa ett avbeställningsskydd via mitt försäkringsbolag. Ifall något skulle ske, vore det inte roligt att slänga alla pengar på ingenting. 

 

- Fixa olika papper: Betala fakturor, polisregister och andra viktiga papper behövs fixas. Det är en hel del praktiskt som behövs inför en volontärresa, så det måste jag ta tag i!

- Sista vaccinet: Har hittills blivit stucken av totalt åtta sprutor inför min resa då jag ska bo tillsammans med lokalbefolkningen. Det innebär en stor risk för en del sjukdomar som jag nu har skaffat skydd för. Det enda som är kvar är Malaria tabletter samt ett medel för magbakterier. Sen ska jag ha fullt skydd för tänkbara sjukdomar!

Allt detta är en del av resan. Förberedelserna gör att jag förstår att jag är ett steg närmre min resa. Jag vill åka nu, nu, nu. Är så förväntansfull och längtar verkligen!

Puss & kram.

 

Öluff i Grekland

Om enbart 13 dagar så är det dags att sätta sig på ett plan till Aten. Jag, Ines och Nellie ska ta en öluff i två veckor runt i en del av Greklands övärld. Vi har planerat att besöka tre öar som vi helst vill se: Mykonos, Ios & Santorini. Jag är så taggad, har velat göra detta så länge och ännu roligare är att mina två favoriter hänger på!

MYKONOS är namnet på första ön vi ska besöka. Vi kommer ta flyget till Aten och därifrån tar vi färja till Mykonos. Här har vi det enda bokade boendet i förväg, en bungalow precis vid stranden som gör det möjligt för oss att laga egen mat och sådant. Det blir en mer "huskänsla" än vad hotell annars brukar ge. Planerna är att stanna här de fem första dagarna, då Mykonos ska vara en av de största öarna i ögruppen Kykladerna. Det finns både turism, fina stränder, festligheter och kultur vilket gör att den passar perfekt som första ö!

IOS är ö nummer två på listan. Här planerar vi också att stanna fem dagar. Ios är känt som en ö som innehåller allt också, men mestadels ungdom och fest. Det gör att denna ö kommer bjuda på en hel del roligheter men också en massa fina utsikter. Det finns ett helt magiskt kyrktorn på toppen av ön som vi måste besöka i solnedgången! 
Vi har inget boende bokat på denna ö, vilket är tjusningen med öluffen. Vi kommer spontant hitta ett boende vid ankomst. 

SANTORINI är det allra sista ön vi kommer besöka. Vi har bokat flyg hem från denna ö och kommer därför avsluta vår resa här. Santorini är den ö som är känd för sitt typiska "grekland-utseende", små vita hus med blåa tak. Den här ön ska vara så vacker vilket jag ser fram emot att se, har velat besöka den så länge! 

Sammanfattningsvis tror jag att denna resa kommer bli helt sagolik. Vi kommer ha det helt fantastiskt, det kan ni räkna med! Så nu räknar jag ned dagarna tills jag och de bästa tjejerna kommer befinna oss på en annan del av jordklotet. 

Mina nästa inköp

Idag är det löning: Månadens lyckobrev. Skämt åsido, men jag har en del saker jag tänkte köpa nu när den kommit. Här ovanför är det som jag tänkt inskaffa!

 

1. Nytt bodybutter: The body shop är min favorit gällande body butter, så ska inhandla ett nytt inför sommaren. En fräsch lukt har jag tänkt mig. Mina favoriter är jordgubb och grapefrukt, får se vilken det blir! 

2. Nya sminkborstar:Jag behöver ett par mindre sminkborstar till att sminka ögonen. Jag har tappat bort min ena vilket gör att jag inte alls har några sminkborstar i liten storlek. Därför tänkte jag inskaffa mig ett par för att förenkla i sminkandet. 

3. En kompaktkamera: Min plan under hela våren är att spara ihop till saker inför mina resor. Nu börjar det närma sig och därmed är det dags att köpa en kamera. Jag har kollat på ett par som är intressanta. Mina krav är att de ska ha WIFI-anslutning till mobilen för att förenkla överföringen utomlands samt att den inte får vara alldeles för dyr om den skulle komma bort eller bli stulen. 

4. Hårvård: Jag är så fruktansvärt dålig på att ta hand om mitt hår tyvärr. Eftersom jag har väldigt lockigt hår, använder jag mycket värmeprodukter så som plattång och hårtork. Jag har också förövrigt skört hår som blir väldigt lätt slitet. Jag skulle behöva ge det mer kärlek vilket det är dags för nu. Så måste köpa in en del hårinpackningar, ordentligt värmeskydd och hårolja. Har ni några tips? 

5. Ett par vita bikinitrosor: Jag har enbart ett par bikinitrosor som saknas i min garderob gällande badkläder. Har en jättefin bikiniöverdel som är vit, men ingen underdel som passar överhuvudtaget. Så därför behöver jag köpa ett par innan planet lyfter till Grekland! 

 

 

 

En dag på jobbet

Nu sitter jag med mitt rufsiga hår och äter. Denna dag har spenderats på jobbet 9-19 med utbildning på Gränby. Vi ska byta system och arbetssätt plus att vi bygger om hela restaurangen vilket gör att vi behöver lära oss en hel del nya saker. Så dessa 10 timmar gick snabbt men jag är ändå helt slut nu efter att ha lärt mig så mycket nytt.
Jag är ändå sjukt taggad inför nyöppningen då det känns som om allt kommer flyta på bättre samt att omväxling i arbetet alltid är roligt! 

Imorgon tänkte jag klämma in ett träningspass på morgonen och sedan ta bussen vid lunch in till stan. Där ska jag möta upp några av tjejerna för en liten tur på stan och Gränby. Efter det så ska jag hemåt och på kvällen är det dags för studentskiva igen! Denna gång är det Katedralskolan som håller i den med temat Circus. Jag har höga förväntningar på morgondagen som kommer bli en helt fantastisk dag! 

Puss & kram.

 

 

 

Tips: Presenter inför studenten

Nu närmar sig studenten med stormsteg! Jag tänkte ge lite tips på vad man kan önska sig i present, där jag har utgått från mig själv. 

- En fin servering av ett porslin från något märke. 

- Vinglas att samla på.

- Smycken med någon betydelse, exempelvis berlock till armband eller ett par speciella örhängen.

- Klocka

- Bestick eller annat som kan vara användbart när man flyttar hemifrån.

- Om man är riktigt tråkig kan man också ta standardalternativet: pengar

Puss & kram. 

Blandade känslor kring allt i vardagen

Hej på er finisar! Jag sitter just nu och väntar på att min pasta ska koka klart så jag kan käka middag. Innan jag började laga mat, hade jag precis kommit hem efter att ha varit på stan. Somnade direkt i min säng, helt slut trots att jag sovit i 12 timmar inatt. Helt sinnes hur trött jag är nu, när jag börjat ta vardagen i normalt tempo istället för det hetstempot jag har haft hela våren. Jag märker verkligen skillnad på min kropp och hur den fysiskt hänger efter lite för att vänja sig. 

Jag tog iallafall en springtur imorse, för var sugen på det. Jag ville rensa tankarna och springa lite för att jag älskar känslan efteråt. Jag ville känna glädjen igen som träning ger mig, den glädjen jag har saknat nu under min hetsiga vår eftersom ork eller lust inte funnits till träning. Ett av mina största intressen fick jag lägga åt sidan, vilket inte alls var så kul. Därför vill jag komma tillbaka där också! 

Men jag ångrar ändå inte min vår heller, att jag har tagit på mig jobbet eller skolan så mycket som jag gjort. Istället är jag glad nu och klappar mig själv på axeln för att klarat av det. Jag hade mina anledningar till varför, nu är det gjort och nu kan jag slappna av igen! Tre ynka arbetspass innan jag går på en månads semester, woho!

Ja, en massa blandade känslor känner man idag. Jag tog en fika med Ines och Nellie för att planera vår Greklandsresan. När vi förstod att det faktiskt är nästa vecka som vi tar studenten och veckan efter det som vi åker till Grekland, fick vi alla tre lite panik. Jag fattar inte vart tiden tar vägen? Så sjukt blandade känslor kring allt som sker nu, att allt i skolan tar slut och att man ska ta sig an nya saker. Jag vill ta mig an de nya sakerna så gärna, men samtidigt är det tråkigt att skolan tar slut på något vis. Ja, obeskrivliga känslor är det iallafall. 

Jag hoppas ni iallafall njuter av solen som kom på besök idag igen. Annars hoppas jag att ni ändå har det bra!

Puss & kram.

Inför resan till Tanzania: 86 dagar kvar!

WOW, WOW & WOW. Jag lever på rosa moln i denna skrivande stund. Jag har äntligen fått hem mitt förberedande paket inför min volontärresa till Tanzania! Mina volontär kläder, slutfakturor, packlista och kontaktinformationer har kommit. 
Efter tre år av önska att göra denna resa, så kommer den ske inom en väldigt snar framtid. Alltså jag förstår själv inte att om enbart 86 dagar så befinner jag mig på ett flyg påväg till ett land där jag ska leva ut en av mina stora drömmar. 

Att jag ska få ta hand om barn, lära ut mina kunskaper i engelska till dem som behöver det och ge det lilla jag har till dessa behövande. Att jag ska få tälta på savannen under en stjärnklar himmel, skåda vilda djur och åka en jeep över fantastiska landskap. Att jag ska ta på mig vandrarkängor, vandra en hel vecka på världens högsta fristående berg och stå på toppen av det. 

Kan ni förstå? Jag kan inte själv förstå. Jag är helt till mig!
Snart kommer jag stå där, leva min dröm. 

Puss & kram!

Studentskiva: Lets get fucked up, it's senior year

I torsdags var det fart igen. Återigen var det en studentskiva som det var dags för. Så i torsdags var jag ledig från skolan igen. Tog en sovmorgon, städade lite och hann även med att träna. Runt fyra kom Linn till mig, vi käkade och började fixa oss inför kvällen. 

Temat för kvällen var "Lets get fucked up, it's senior year." Med andra ord var det tema för High school, så vi körde något slags skoluniform liknande. Lite senare på kvällen droppade också Maja plus Ludde in till mig, där vi fortsatte föra litegrann.

Vi entrade Shotluckan och Flustret på kvällen, mötte upp Nellie och hennes gäng. På Flustret var det allt från basketspelare till cheerleader. Det var en bra kväll, enda nackdelen var att nedervåningen på Flustret inte var öppen även om det var väldigt mycket folk.. Men annars kan jag sammanfatta det som en kul kväll med roliga människor! 

Idag har jag jobbat, eller ja, delat ut kuponger eftersom min restaurang har stängt för tillfället. Det var rätt kallt och tråkigt vilket gjorde dessa fem timmar oerhört sega. Väl komma somnade jag en snabb stund i sängen innan jag blev väckt av att mamma och morfar kom hem. 

Nu ska jag hjälpa mamma med några flyttkartonger, sen får vi se vad som händer sedan. Är så himla trött, är nog alla studentskivor som jagar en. 

Hoppas ni får en bra helg, 
puss & kram!

 

Studentskiva: Embrace your future space

Vilken fantastisk kväll det var igår! Maj månad har inneburit väldigt mycket festligheter och wow hur kul det är. Skivdags igen där temat var "Embrace your future space"vilket var ett väldigt kul tema faktiskt. 

Började dagen med en bilbesiktning som min snälla mamma följde med mig på. Därefter åkte jag till stan för att möta upp tjejerna för en fika på Waynes. Vi testade deras nya dryck som var helt fantastiskt god!

Jag gick i skolan sen och hade en del betygsamtal som gick bra för min del vilket var så skönt. Efter skolan tog jag, Nellie, Ines och Linn en tur på ICA för att handla, sedan åkte vi hem till mig. Där lagade vi mat: pommes, bea och kyckling. Mums.

Sedan fixade vi oss till en snyggare version av aliens, som ska komma från framtiden. Ja, vi blev nöjda med resultatet iallafall och rockade våra bullar på huvudet. Jag älskar skivorna eftersom man får klä ut sig och göra roliga grejer med utseendet. 

Vi tog oss sedan in till stan efter några glas av vin, för lite shots på Unico innan vi gick in på Flustret. Sammanfattningsvis var det en härlig kväll, jag hade riktigt roligt och jag älskar verkligen skivorna som sagt! Så jag är jätteglad över att ännu en blev oerhört lyckad. 

Nellie spenderade natten hos mig sedan så dagen efter hade vi ett litet häng som Linn också hängde med på. Tog en tur till Donken bland annat. Är helt ledig från skolan onsdag och torsdag så ska ta vara på dessa dagar. Imorgon är det också skiva igen vilket jag har höga förhoppningar om!

Puss & kram.

Då var det måndag igen

Fredagen var en utmaning på jobbet då tröttheten kom ikapp mig. Men det får jag skylla mig själv för, eller rättare sagt var det värt det efter en så himla rolig kväll i torsdags. När jag kom hem från jobbet, somnade jag direkt efter en dusch. På lördagen vaknade jag rätt tidigt, så låg i sängen fram till klockan två ungefär och kollade på serier. 

Klockan tre på lördagen körde jag och mamma till Enköping för att träffa min syster och pappa. Jag har längtat efter denna dag hela veckan, även om staden inte är min favorit så är definitivt min familj det. Så därför hade jag det jättemysigt där borta! På kvällen kollade vi på Eurovision och sedan spenderade natten på min systers soffa.

På söndagen vaknade jag rätt tidigt för att köra tillbaka till Uppsala då jag började jobbet 11.45. En relativt seg dag, jag var rätt orklös så som det har varit den senaste tiden när allt har varit så mycket med jobb och skola. 

Idag är det måndag som jag spenderat i skolan fast jag varit ledig. För jag skrev klart min allra sista uppgift på hela gymnasiet. Så nu är jag klar! Kan inte ens förstå det själv, men det känns helt underbart! 
Verkligen helt fantastiskt skönt och vill bara säga till er: FYFAN VA JAG ÄR BRA! 
Woho!

Imorgon vankas studentskiva, temat är "Embrace your future space" så ska bli askul att sminka sig lite snyggare än vanligt med lite mer detaljer än vanligt för att matcha temat. Hur det blir, ja, det kommer ni att få se. Jag lovar!

Hoppas allt är fint med er, 
puss & kram!

Studentskiva: Netflix and chill

Hejsan! I torsdags var det som sagt dags för den andra studentskivan med temat Netflix and chill. Runt klockan 7 började tjejerna droppa in hos mig, vi fixade oss och började föra. Efter det tog vi oss in till stan för att fortsätta festligheterna. 

Väl på Flustret så var det helt okej. Vi mötte på härliga människor men tyvärr så var inte alla barer eller alla dansgolv öppna vilket drog ned stämningen lite. 

Men sammanfattningsvis så var det en bra kväll! Jag, Ines och Nellie avslutade den med Max samtidigt som Eline körde oss hem till dem. Vill tacka mina tjejer igen för en härlig kväll, ni är bara bäst! 

På fredagen tog vi oss upp för skola, det var ett seminarium och ett betygsamtal. Det var en sjukt seg dag faktiskt eftersom vi hade varit ute dagen innan. Efter skolan somnade jag en halvtimme i min säng innan det var dags att åka till jobbet denna fredagskväll. Det gick också rätt segt men jag klarade mig igenom det! 

Idag ska jag åka till Enköping tillsammans med mamma för att spendera denna lördag hos min syster. Det har jag sett fram emot hela veckan! Tänkte ta mig en löprunda innan, så ska jag åka iväg sen. 

Hoppas ni får en bra helg, 
puss & kram!

Torsdagen den tolfte majBILDER PÅ KLÄDVALET OCH SMINKVALET IDAG

Hej på er godingar! Imorse började jag dagen med entreprenörskap som också var min enda lektion för dagen. Vi avslutade allt, hämtade ut de sista pengarna från företagets konto samt hade det sista betygsnacket i kursen. Sjukt härligt att bocka av ännu en kurs! 

Nu ligger jag i sängen och kollar lite på TV, ska snart ta mig en dusch. Sedan ska jag käka lite för att sedan få sällskap här hemma av de bästa tjejerna. Vi ska på studentskiva ikväll med temat "Netflix and chill". Ja, ni kommer få se senare vad vi ska klä ut oss till! 

Jag hoppas iallafall på en dunderbra kväll som det alltid brukar vara med mitt gäng. En dag närmre studenten och vi är alla värda att fira lite. Det kommer nog bli helt awesome!

Hoppas ni har haft en fin torsdag. 
Puss & kram!

Onsdagen den elfte maj

BILD PÅ ESPRESSO HOUSE MYSIGA UTESERVERING & DAGENS KLÄDVAL

BILD PÅ GÅRDAGENS PROMENAD I SKOGEN & FIKAT FRÅN IDAG

Hej hopp! Såhär mitt i veckan började jag skolan 12.30 med endast en lektion på schemat. Det var naturkunskap där jag och Ines jobbade flitigt på med den allra sista uppgiften jag har kvar i skolan. Den ska bli klar den här veckan skönt nog, sedan är jag färdig med hela gymnasiet vilket är helt fantastiskt!

Jag tog tillsammans med Ines, Nellie och Linn en liten fika på Espresso House's uteservering i någon timme. Det var mysigt med solen och trevligt sällskap! Innan jag tog bussen hemåt så svängde jag förbi Mcdonald's för att snabbt säga hej till Elin och Stina. 

Nu kom jag precis hem, la mig i sängen direkt och tänkte kolla ett avsnitt på en serie. Sedan efter det ska jag sätta igång med dagens stora projekt, fixa lite i mitt rum och flytta över mina saker från flyttkartonger till skåp. Det är lite jobbigt, men kommer nog bli bra när jag är färdig sen! 

Hoppas ni har haft en bra onsdag. 
Puss & kram!

Tisdagen den tionde maj

MINA FINA VÄNNER UTE PÅ SKOLANS TERASS & DAGENS SELFIE

UTSIKT FRÅN ÅKERN & DAGENS KLÄDSEL

Hej på er! Just nu sitter jag i skolan där vi har filosofi. Imorse började jag dagen med en löprunda, det var verkligen superskönt att äntligen träna faktiskt för att de senaste månaderna har varit fullproppade med jobb plus plugg. Det har varit rätt tufft att ta sig upp på morgonen innan skolan för att träna, när jag slutat jobbet 23.30 kvällen innan. För mig är träning min egen tid, där jag får fokusera på mig själv. Därför var det härligt att ta en löprunda ut på åkern hos mig, med en utsikt över Uppsala stad.

Efter skolan ska jag träffa Stina & Elin då vi ska gå på en promenad. Ska också försöka hinna med att fixa lite i mitt rum och även hjälpa mamma att plocka ihop lite av vårt kök. Sedan ska jag hämta ut ett paket också, med smink från Cocopanda. Woho!

Nu ska jag återgå till skolan, hoppas ni har det bra. 

Puss & kram!

 

En helt perfekt start på veckan

MIDDAGEN MED BÄSTA STINA & EN BILD PÅ MINA TVÅ FAVORITERBILD PÅ LINNS POOL & PLUGGSTUNDEN

Denna måndag har varit helt perfekt faktiskt. Jag började den med att åka in till stan för att hämta ut min väska som varit borta efter skivan. Så skönt att jag fick tillbaka den och att allt fanns där i! 
Därefter följde jag med Nellie på hennes bild, sedan hade jag Naturkunskap där jag och Ines jobbade på med en uppgift. 

Efter skolan tog vi och köpte oss en varsin sub på Subway som vi sedan tog oss med till Linn. Där solade vi hela eftermiddagen, fick lite plugg gjort och försökte bada i det kalla vattnet. Det var iallafall väldigt underbart trevligt med mina goa tjejer! 

Runt halv 5 åkte vi därifrån och då åkte jag direkt till stan för att gå till Elin och Stina. Där snackade vi lite, sedan gick jag och Stina för att käka. Vi åt japansk mat vilket var supergott och tack bästa Stina för sällskapet!

Väl hemma, hade min mamma kommit hem efter att ha varit borta i fyra dagar. Så gav henne en bamsekram såklart! Nu ligger jag i sängen framför en serie, ska ta det lugnt resten av kvällen. 

Imorgon är det en ny dag, fasiken så jag njuter just nu. Försöker ta vara på livet, då det faktiskt är helt awesome just nu tillsammans med alla fantastiska människor! 

Puss & kram.

Nya badkläder inför sommarenRÖD/ROSA MÖNSTRIG & BLÅ/ BEIGE RANDIG: HÄR MÖNSTRIG ROSA/BLÅ BIKINI: HÄR

 

Jag är kär. Jag beställde hem nya badkläder för någon vecka sedan och nu har de äntligen kommit. Jag är på riktigt kär i dem, längtar efter jag befinner mig i Grekland på en strand så jag kan använda dessa varje dag. En baddräkt och tre nya bikinis kommer få följa med.

Baddräkten är tyvärr slutsåld men länkarna till resterande bikinisar finns under bilderna!

Puss & kram. 

JENSENS Studentskiva 2016

Helt fantastisk dag & kväll denna onsdag var. Redan när jag vaknade på morgonen och såg att solen stod högt på himlen, var mitt humör verkligen på topp. Jag tog en dusch, klädde på mig kläder, packade väskan och drog sedan till Linn. Jag var först, vi började fixa oss lite lätt inför kvällen men sedan droppade de andra i gänget in också. Vi tog en cykeltur för lite ärenden, sedan började vi föra samtidigt som vi la sminket på plats. 

Temat för kvällen var Terminal 5, det vill säga Arlanda/jorden runt. Runt klockan 4 drog vi oss vidare till Totte & Nils som höll i förkröket med hela klassen. Fler och fler kom dit, tillslut när alla var där så delade vi ut "klassens-nomineringar" vilket var så himla roligt. Ni kan se min nominering på lappen ovanför, jag blev klassens Leslie Knope vilket gjorde mig väldigt nöjd!

Gud, jag vet inte hur jag ska beskriva kvällen, den var så jävla bra! Alla var så glada, skrattade tillsammans och var på sitt bästa humör. Jag verkligen njöt varje sekund, hos Linn, hos Totte & Nils, på Flustret och ja, tillochmed på bussarna däremellan. Det var ett perfekt vis att påbörja mitt firande inför studenten. Tack alla inblandade för denna fantastiska kväll! 

Jag tänker låta bilderna ovanför tala för hur kul det var. Hoppas ni njuter av den långlediga helgen!
Puss & kram.

 

Äntligen lite sommarvärme

Ja, äntligen är sommaren här. Maj månad börjar med helt fantastiskt väder, över 20 grader idag vilket är så skönt. Det finns inget bättre än när sommaren börjar närma sig, skolan går mot sitt slut och det märks i luften. Jag började skolan idag 13.45, men mötte upp klassisarna för lite lunch. 
Jobbigaste idag var svenska muntliga nationella där vi skulle hålla tal. Men det gick bra, jag är nöjd med mitt resultat, men muntliga uppgifter är alltid lite jobbigare än skriftliga enligt mig. 
Innan talet gick jag, Linn och Emil en snabbis ner på stan där vi köpte med oss lite gott från Espresso House.

Efter skolan så tog jag en jättevarm buss hemåt och käkade snabbt med mamma och morfar. Därefter hjälpte min morfar mig med att flytta över de allra sista möblerna i mitt rum från ena huset till det andra. Så nu har jag alla mina möbler i det nya huset, men det är fortfarande en del saker som ligger nedpackade i flyttkartonger. 
Ska köpa lite inredningsprylar, förvaring och sådant som ska vara det sista innan jag känner mig helt hemma.


Nu ligger jag i sängen och tittar på en film. Ska snart sova för imorgon är det ännu en härlig dag som väntar. För imorgon är det vår studentskiva, woho! Det ska bli så galet, jävla kul att äntligen få börja fira studenten som inträffar om endast en månad. 

Hoppas ni har haft en härlig dag i solen, 
puss & kram!

Valborg var på topp


Hej på er! Vilken fantastisk helg det har varit för min del. I fredags efter skolan åkte jag hem en snabbis för lite plugg för att sedan ta bilen och hämta upp gänget. Vi åkte sen till Nellie i Heby där vi direkt satte igång grillen och började göra i ordning käk. Det var väldigt gott, perfekt grillad köttfilé, pommes, grönsaker och beasås. 
Efter det så satte vi igång ett spel, där vi körde bubblan tillsammans med straff. Om man förlorade, fick man ett straff så som att äta något starkt eller liknande. 
Det var riktigt kul, alltid mycket skratt tillsammans med dessa tjejer! 
Jag somnade skönt i sängen bredvid Linn den natten. 

 

Lördagen började med en dusch och sedan tillagning av en helt underbar brunch. Då kom också en massa andra härliga människor, gemensamma vänner till systrarna Ekström vilket var kul att träffa dem! Jag behövde dock åka tidigt för att jobbet började kl 12 inne i stan. Där var det helt sinnessjukt mycket folk, jag sprang alla fyra timmar jag jobbade men det gick ändå bra! 
Efter jobbet mötte jag upp Maja och Nellie, vi käkade lite Subway snabbt och sedan mötte upp Linn. 
Vi fyra tog oss sedan snabbt till Ekonomikum där vi träffade några bekanta till Linn. Vi följde sedan med dem hem och spenderade resten av kvällen tillsammans med dem. Kvällen följdes sedan av en tur på Shotluckan vilket var väldigt roligt det med! 
Avslutades sedan med en tur på Max och bussen hem med en jättehärlig sovmorgon på söndagen.

 

Hoppas ni har haft en bra helg,

puss & kram! 

 

Upp