JULIA KARLSSON

Två matbilder får summera de senaste dagarna

Hej på er! Jag sitter just nu tillsammans med Ines och Linn hemma hos mig efter en god måltid av tacos. De senaste dagarna har bestått av jobb och härligt umgänge.
Efter jobbet i tisdags gled jag iväg till IKEA för att möta upp Elin och Stina. Efter en tur där inne och betalningen så åkte Elin med sin pappa hem och jag gled iväg tillsammans med Stina till hennes nya lägenhet. Efter att ha handlat inför en supergod middag så fick jag äntligen se hennes superfina lägenhet! 
Att prata hela kvällen med denna tjej och äta en supergod middag med henne, var verkligen kvalitétstid.

På onsdagen var det dags för ett stängningspass på jobbet och efter det en utgång med tjejerna. Men jag valde att vara nykter denna gång för att smidigast ta mig fram och tillbaka med bilen samt att jag inte har varit speciellt sugen på alkohol alls den senaste tiden. Det var ändå en rolig kväll med härliga människor! 

Strax efter tre var jag hemma och somnade skönt i min säng. Dock vaknade jag redan klockan sju på morgonen av en hemsk mensvärk, så fick ta en tablett och sedan somnade jag om. Vaknade sedan upp och fick meddelande från Ines och Linn som var påväg till mig. Spontant blev det en mysdag med tacos och godis vilket verkligen var supermysigt på min enda lediga dag denna vecka. 

Så de senaste dagarna har varit fullspäckade och jag försöker ta vara på tiden som är kvar innan jag åker iväg på min resa. Exakt en månad kvar idag, så ska fortsätta att försöka jobba samt träffa alla människor jag har runt omkring mig så mycket jag bara kan! 
Imorgon väntas jobb klockan 5-15, så ska sova tidigt ikväll för att orka med det. 

Hoppas ni har haft en fin dag, 
puss & kram!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas