JULIA KARLSSON

Nittonde juli tvåtusensexton

Efter ett par riktigt tuffa dagar med mycket jobb och en konstig trötthet, svaghet samt snurrighet i min kropp har jag äntligen två lediga dagar. Så denna onsdag började jag med en redig sovmorgon vilket var superskönt. Därefter gick jag upp, käkade lite frukost på sängen och sedan så bäddade jag rent i min säng. Egentligen hade jag planerat att göra en massa saker idag, men ärligt talat så orkade jag bara inte. Att till exempel ta hand om tvätt eller städning kändes inte så lockande och då beslöt jag mig för att det får vänta ännu en dag till. Ibland måste man bara släppa taget av alla måsten, framförallt om man mått så dåligt den senaste tiden pågrund av stress. 

Jag åkte iallafall iväg en liten sväng för att hämta ut ett paket med två par nya solglasögon som jag blev sjukt nöjd med. Jag passade också på att köpa regnskydd till mina ryggsäckar så då är ännu en punkt på min lista inför resan avbockad!
Jag köpte även med mig Max hem för tänkte lyxa till det lite. För när tanken slog mig att jag snart kommer enbart leva på majsgröt i två månader, är det bara att passa på att njuta lite extra av alla svenska godsaker som jag kommer att sakna. 

Nu ligger jag i min säng, får se vad kvällen erbjuder. Det som är lite tjusningen i att vara ledig!
Puss & kram.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas