JULIA KARLSSON

En dag på jobbet & studentfoton

Idag började min dag redan klockan 4 på morgonen då klockan ringde. Medan majoriteten av folk i min ålder spenderade lill-lördagen ute och festade, försökte jag sova för att min torsdag började klockan 5 på jobbet. Mitt första öppningsskift på över ett år skulle jag tro, så först var det rätt tufft att ta mig upp ur sängen och även somna kvällen innan. Efter cirka fyra timmars sömn tog jag mig upp för ett dubbelt så långt arbetspass. 

 Lite ringrostig var jag på passet, då jag kan rutinerna men eftersom det var ett tag sedan var jag tvungen att dubbelkolla efter varje steg i öppningen så allt blev ordentligt gjort. Det resulterade i att jag blev lite efter klockan, men det gick bra ändå! 

Jag som i vanliga fall jobbar stängningar och har gjort det hela vintern samt våren för att det passar med mitt schema i skolan, så var det svårt att inse vad klockan egentligen var. Så när frukostmänniskorna innan klockan 8 kom i en liten rush så önskade jag de flesta trevlig kväll istället för dag.. Ja, det blev ju lite fel och jag bjöd nog mina gäster på en del skratt. 

När jag kom hem tog jag en liten nap innan jag fixade en del med städ och tvätt. Sedan så såg jag också att jag hade fått paket från studentfotograferna. Och där låg katalogen med alla studentfoton över hela Uppsala så jag kikade igenom den. Verkligen en jättefin bok då jag tyckte om designen samt framsidan otroligt mycket!

Jag blev förövrigt överlycklig på studentdagen då jag fick sitta ner!  Jag brukar alltid hamna i mitten av mitten så att säga pågrund av min så kallade "medellängd!
Så som sista skolfotot någonsin, fick jag sitta ner, woho.

Min kväll kommer avslutas med lite serietittande innan läggdags för imorgon väntas återigen jobb, men denna gång stängning 15-00. 
Hoppas ni har haft en fin dag allihopa!
Puss & kram.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas