JULIA KARLSSON

Torsdag, fredag & lördag

I torsdags så hade jag en ledig dag som sagt. Jag tog vara på den genom att först enbart bara vara hemma och sedan mot kvällen åka in mot stan. Där köpte jag hårsnoddar, lite skrivböcker samt hann med en kaffe och en god bok på Waynes innan det var dags för ett läkarmöte på vaccinationsbyrån. Jag skulle få recept för den allra sista vaccinationen, tabletter som skydd mot Malaria. 

Efter det mötte Simon upp mig och vi köpte lite käk som vi åt vid ån. Efter en mysig kväll så åkte jag hemåt igen för att sova då väckarklockan stog tidigt på. Klockan 5 på fredagen befann jag mig på jobbet för ett pass fram till 15. Därefter åkte jag hem, somnade i min säng i tre timmar trots att jag inte tänkt vila alls. 

Lyckades ändå somna relativt i tid på fredagskvällen trots min vilostund på eftermiddagen då jobb väntade även denna lördag. 9-16 befann jag mig på jobbet vilket snabbt gick över. Nu har jag käkat lite kesella med vindruvor och har städat en del så nu ska jag snart ge mig iväg på en träningsrunda utomhus. 

Läggdags tidigt ikväll också då sista jobbpasset innan resan går av stapeln, 6-15 imorgon och sedan blir det inget Mcdonalds på hela två månader. 

Hoppas ni får en fin helg, 
puss & kram. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas