JULIA KARLSSON

Sista hela helgen i Sverige

Hej på er alla finisar! Jag har nu efter tre dagar med stängningar på jobbet, en ledig dag såhär mitt i veckan. Den följs sedan av en helg full av jobb, tre pass kvar och sedan går jag på tjänstledighet i tre och en halv månad för att resa. Jag förstår själv inte att tiden är här, den tiden som jag sett fram emot och jobbat så hårt mot hela detta år. 

Lyckan var obeskrivlig när jag åkte från jobbet inatt klockan tolv, med vetskapen om att inga mer stängningar på hela fyra månader väntar! Jag trivs bra med mitt jobb men efter att enbart ha stängt i ett halvår, blir vem som helst väldigt trött på det. 

I helgen var jag ledig och där hade jag en härlig utgång med mina tjejer. Jag har också varit hos Simon samt spenderat tid med släkt från både mammas och pappas sida. På lördagen sa vi hejdå till min kusin som nu flyttat ner till Skövde för att plugga och på söndagen åkte jag till Enköping för att träffa min släkt där innan jag åker iväg. Däremellan hann jag även med en cykeltur på landet, ja till och med så lantis att vi cyklade på en åker i Bälinge.

Sammanfattningsvis har det varit en härlig helg, sista hela helgen jag spenderar i Sverige. Sjukt. Ja. Vad ska jag mer säga? 
Idag ska jag bara ta det lugnt och sedan ta en tripp in till stan för att fixa lite med resan samt käka lite middag där. 

Hoppas ni får en fin dag, 
puss & kram!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas