JULIA KARLSSON

De senaste dagarna

En vecka innan avresa så har jag haft ledigt. Jag har valt att ta vara på denna vecka och umgåtts med alla mina nära samt fixa en del med det sista innan avresa. Så förlåt för att jag inte har uppdaterat, men här kommer ett sammansatt inlägg om min senaste vecka! 

 I måndags så var min bästa syster här för att enbart umgås med mig! Vi passade på att åka till Gränby centrum för att köpa en klocka till hennes sambo för de har varit tillsammans i sex år nu. Gullisarna, mitt favoritpar på hela jorden!  Lite fika och härligt sällskap med min syster sådär en måndag var helt underbart. 

På tisdagen så åkte jag till stan runt tre tiden för att möta upp Simon. Vi skulle spela lite bowling som jag inte spelat på flera år. Jag trodde verkligen att jag skulle vara värdelös men efter tre strikes under första omgången och han noll, hade jag faktiskt ledningen ett tag. Dock så var jag tvungen att släppa fram honom i tävlingen lite för att jag ville inte umgås så lät honom vända och ta hem vinsten. Skämt och sido, han vann välförtjänt ändå! 
Vi åkte sen hem till honom efter att ha handlat käk där vi lagade mat och började kolla på en serie som heter Stranger things. Vi kollade klart på hela serien på en och samma gång, hehe. 

På onsdagen vaknade jag hos Simon och spenderade dagen hos honom. Runt klockan 14 tog jag bilen hemåt och mötte upp mamma, morfar, mormor och min syster. Vi skulle äta middag på restaurang och efter mycket om och men så hittade vi äntligen en som var tillgänglig. Där åt vi fantastisk god mat och hade en jättehärlig kväll! 
Efter det tog jag bussen hem till Linn där jag mötte upp mina tjejer för en kväll med festligheter. Mojitodrinkar och härligt sällskap fullbordade denna kväll, tack för det mina fina tjejer. 

Veckan avslutas med en afterwork tillsammans med mina underbara kollegor. Så torsdagen blev en sjukt rolig kväll! 
På fredagen åkte jag, mamma och Paulina på konsert här i Uppsala för att se Lars Winnerbäck, Melissa Horn och Miriam Bryant. Jag mötte upp Simon efter det för att åka hem till honom och umgås lite det sista innan jag åker. En helbra kväll det med. 
Lördagen spenderade jag med mina fina tjejer, en lasagne på Forno Romano samt en öl på Unico. Det var en så härlig kväll för äntligen var vi alla fem samlade på samma plats och det kändes lite som när vi hängde i skolan igen. Mina finaste hade också köpt en liten skrivbok där de skrivit så fint om mig att jag började gråta mitt på Unico bland alla människor. 

Den här veckan har fått mig att inse vilka underbara människor det finns i min närhet och hur lyckligt lottad jag är att ha dem vid min sida. 
Jag är så tacksam över att också ha deras stöd med min resa, tack alla för ni finns här för mig! 
Tack tack tack.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas